Succaplokki


MIKÄ SUCCAPLOKKI?

Succaplokki on suomalainen neulontatarvikkeita valmistava pienyritys. Olemme inspiroituneita ajattelun voimasta ja suurisydämisistä ihmisistä. Meidän tuotteissamme yhdistyy leikkivä mieli, sekä tarkat yksityiskohdat. Suunnittelemme tuotteet Sinulle!

Me tiedämme, että se on mutkikasta. Kantaa huoli ympäristöstä ja valmistaa pienteollisesti tuotteita. Mitä tahansa se vaatiikaan -olemme tinkimättömiä! Materiaalimme on huolella valikoitua, pääosin kierrätysmateriaalia ja valmistamme kaiken itse omassa tehtaassamme. Ne kantavat mukanaan historiaa automaalaamoista, muoviteollisuudesta tai vaapputaiteilijasta. Työn laadukkuuden salaisuus on tekemisen onnessa, minkä haluamme näkyvän arjessamme.

Meille tärkeää on jatkaa tarinaa neulojan käsissä. Haluamme tuoda muotoja ja veikeyttä puikkomittoihin, silmukkamerkkeihin ja tietysti sukanpingottimiin. Arvostamme sitä, kun saamme olla osa langoista ja silmukoista koostuvaa prosessia. Uskomme yhteistyöhön ja valmistamme tuotteita myös juuri Sinun tarkoitukseesi.

Me tulemme Paimiosta, mansikkapeltojen ja metsälampien kainalosta. Olet aina tervetullut vierailemaan pieneen tehtaaseemme, kerromme mielellämme ajatuksistamme ja tuotteistamme lisää.

Mies kaiken takana on Aleksi Viirilä, joka perusti Succaplokin vuonna 2008. Hänen luovassa mielessään ja taitavissa käsissään syntyi idea yrityksestä, joka valmistaa nämä pienet neulojan ihmeet. Voit nähdä hänet vilahtavan ohitsesi pappatunturilla tai sähköskeitillä, koska niin matka sujuu hauskemmin.

Hänen tuotteissaan mukana kulkee aina tarina.

 

aleksi